VI HAR REJST I SYDAMERIKA SIDEN 1981

Vi har gennemført store eventyr, skrevet bøger og arrangeret rundrejser

RASMUSSEN SJÆL

En hest, en udhulet træstamme og en ven. Andesbjergene, Amazons og eventyrlyst. I 1981 betrådte eventyrer Hans Erik Rasmussen første gang Sydamerika, og fem år senere sadlede han op til en livslang kærlighed til Latinamerika. Seks måneder til hest og i kano gav en vished om, at selv de største rejsedrømme kan realiseres. Han har arbejdet i Patagonien og været gift med en argentinske kvinde. Han har opholdt sig hos traditionelle indianerne dybt i junglen, og vandret ad inkastier. Ikke blot en Drøm var Hans Erik Rasmussens første bog. Han er medlem af Eventyrernes Klub.

 

Hans Erik har etableret Rasmussen Travel for at give eventyrlystne danskere mulighed for at realisere deres rejsedrømme. Efter snart 40 års rejser har vi et omfattende kontaktnet fra Cuba i nord til Kap Horn i syd. Hvad enten I ønsker ophold på lodger i Amazonas, kulturrejser i Peru eller sejlads på Galapagos står vi klar til at hjælpe.

SKRÆDDERSYEDE EVENTYR I LATINAMERIKA

Vi skræddersyr jeres latinamerikanske eventyr, så I får en rejse, der opfylder jeres drømme og ønsker. I planlægningsfasen er vi jeres sparringspartner, hvor vi rådgiver og kommer med forslag til rejseplan og rejsemål. Under rejsen står vores lokale agenter hele tiden klar til at løse de problemer, der måtte opstå, når for eksempel en bus bliver forsinket. I flere lande har vi egne danske ansatte.

 

I løbet af året udbyder vi enkelt rundrejser med dansk rejseleder. Fortrinsvis i Peru og Argentina. På de fleste af disse rundrejser er Calle Granholm rejseleder. Han bor i Peru, hvor han ejer og driver et hotel.

Vores rejseleder Calle Granholm.

VORES VIDEN

Medarbejdere i Latinamerika

På de vigtigste rejsemål i Latinamerika har vi egne danske medarbejdere. De bor der til daglig og holder derfor kontoret i Danmark ajour med alt fra vejrforhold til nye muligheder for oplevelser.

 

I Peru bor Calle Granholm.

 

I nationalparken Torres del Paine bor Dorthe Beldal. Hun er uddannet bjergguide i Chile, og sørger for alt det praktiske, når I skal vandre i Torres del Paine. Her møder I hende både før og efter vandreturen.

 

I Buenos Aires er Sørn Møberg tilknytttet Rasmussen Travel som guide på byture.

Bøger af Hans Erik Rasmussen

Bøger af Hans Erik Rasmussen

VORES HISTORIE I SYDAMERIKA

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk