OPLEV URGUAY MED RASMUSSEN TRAVEL

VI HAR KONTAKTERNE OG ERFARINGEN

URUGUAY - DET LILLE STILLE LAND

Hovedstaden Montevideo.

Colonia del Sacramento.

Colonia del Sacramento

Har du brug for en rolig dag i historiske omgivelser, kan en tur til den historiske koloniby Colonia i Uruguay anbefales. Byen ligger lige over på den anden side af Rio de la Plata-bugten kun en god times sejlads fra Buenos Aires. Det er nemt og kræver i virkeligheden kun, at man husker passet. Man kan benytte sit betalingskort på byens restauranter, og skulle man blive ekstraordinært glad for byen, er det muligt at tage en overnatning til en overkommelig pris.

 

Colonia er en af de byer, hvor hovedattraktion er at daske rundt i roligt tempo og indånde stemningen. Når man er kommet i land, holder man til venstre og efter fem minutter er man i den gamle bydel. Snup evt. et bykort på turistinformationen, men i virkeligheden klarer man sig fint uden. Så længe man søger for, at vandet er på venstre side, er man på rette vej – og selvfølgelig omvendt, når man skal tilbage til færgelejet efter 4-5 timer i denne hyggelige tidslomme. Andre turister har selvfølelig fået samme gode idé, men man fornemmer en fælles overenskomst om, at her i byen holder man tempoet og stemmelejet nede.

 

Byens historie er dog langt fra fredelig, hvilket den gamle borgruin vidner om. Portugiserne grundlagde Colonia i 1680, men siden har den skifter hænder flere gange mellem Spanien og Portugal. Det er enten sket på grund af krige eller traktatændringer på den anden side af Atlanterhavet i Europa. Ja, Colonias historie er på mange måder Sydamerikas historie.

 

Den gamle bydel ligger på en halvø og er præget af brolagte gader mellem farverige huse i charmerede forfald. Gaderne er forholdsvis smalle, hvilket netop vidner om, at den er grundlagt af portugisere. Den nye del af byen er præget af brede og lige veje, som er typisk spansk.
Tag en tur op i fyrtårnet og få det store overblik, drik kaffe ved den lille havn eller tag den helt store frokost på en af byens restauranter ud til gaden.

Punta del Este er den foretrukne ferieby for folk fra både Uruguay og Buenos Aires.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk