INDRE REJSER MED AYAHUASCA

SHAMANERNES "LÆRERDRIK" FRA AMAZONAS

REJSER MED AYAHUASCA

Rasmussen Travel arrangerer rejser med mulighed for at deltage i ceremonier med ayahuasca. Hans Erik Rasmussen, stifter og ejer af Rasmussen Travel har deltaget i mange ceremonierne med ayahuasca i Pisac i Inkaernes hellige Dal ved Cusco.

 

Vi gør opmærksom på, at en forudsætning for deltagelse på en rejse med mulighed at deltage i ceremonier med ayahuasca er, at både vores danske ekspert i ayahuasca, Bjarne Roursgaard, og vores samarbejdspartnere på i Peru screener og siger god for deltagelse.

 

REJSE MED BJARNE ROURSGARRD, EJER AF HEALINGREJSER.DK

ayahuasca retreat i peru
Med dansk rejseleder
Fra 28.900 kr.
Afrejsedato: 23. februar 2019

12 dages healingsretreat i Ayahuascafoundations Chamisal Retreat Center ved Iguitos i Peru. Mulighed for at deltage i seks ceremonier med ayahuasca. Videre rejse til Pisac, inkaernes hellige by Machu Picchu og Cusco. Tre dages ophold hos quechuaindianere på øen Taquile i Titicacasøen med studie af deres traditionelle brug af cocablade.

Klik på Healingrejser.dk’s logo og gå til deres hjemmeside. Her er beskrivelse af deres retræter og aktiviteter i Danmark.

Afrejsedato

Vær opmærksom på, at datoen inde i rejsebeskrivelsen er en anden. Det er vi på vej til at rette. Afrejsen fra Danmark har vi sat til d. 23. februar, da retreatet sterter d. 24. februar.

Samarbejde med Healingrejser

Rejserne med ophold på retreat med ayahuasca ved Iquitos i Peru laver vi i samarbejder med Healingrejser.dk

 

Bjarne Roursgaard, der er stifter og ejer af healingrejser.dk Bjarne har gennemført The Ayahuasca Foundation 10 ugers Advanced Curandero Initiation kursus ved Iquitos i Peru, hvor han er
elev hos Don Enrique og har fået navnet Showanbeso. Don Enrique er shipibo curandero (shaman).

Bjarne Roursgaard.

INDIVIDUEL REJSE TIL AYAHUASCARETREAT I PERU

AYAHUASCA RETREAT I PERU, INDIVIDUELT
Individuel rundrejse
Fra 26.350 kr.
Afrejsedato: forhør om ledige pladser

12 eller 19 dages healingsretreat i Ayahuascafoundations Chamisal Retreat Center ved Iguitos i Peru. Mulighed for at deltage i seks eller ni ceremonier med ayahuasca. Mulig forlængelse til Pisac, inkaernes hellige by Machu Picchu og Cusco. Tre dages ophold hos quechuaindianere på øen Taquile i Titicacasøen med studie af deres traditionelle brug af cocablade.

Individuel rejse med ayahuasca.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk