REJSEFORSIKRING

ABESTILLINGS- OG REJSEFORSIKRING

REJSEFORSIKRING

Vi er agent for GOUDA Rejseforsikring og rådgiver omkring og udsteder rejse- og afbestillingsforsikringer.

 

Det er vigtigt, at du har fuldt dækkende afbestillings- og rejseforsikringer inden du planlægger en rejse til udlandet. Derfor skal du samtidig med at du indhenter et rejsetilbud hos os, sikre dig, at du har forsikringer der dækker i forhold til dine rejseønsker.

 

Afbestillingsforsikringen skal passe til den måde du/I rejser på. Er I bl. a. flere der rejser sammen, men fra forskellige husstande, skal der tages hensyn til det ved tegning af forsikringen. Bemærk at forsikringen skal tegnes INDEN der betales depositum for rejsen.

 

Rejseforsikringen bør omfatte bagage, og du skal være opmærksom på særlige forhold vedrørende rejsemål, rejsens varighed, ophold i større højder og de aktiviteter der indgår i rejsen.

 

Du er selv ansvarlig for at tegne de rigtige rejseforsikringer, men vi rådgiver gerne. Du kan også lade os tegne dine afbestillings- og rejseforsikringer gennem Gouda, på samme vilkår og til samme pris, som hvis du selv tegner dem.

 

Hvis vi skal tegne dine rejseforsikringer, skal du anføre det i tilmeldingsformularen

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk