OPLEV PERU MED RASMUSSEN TRAVEL

VI HAR KONTAKTERNE OG ERFARINGEN

VORES REJSER MED DANSK REJSELEDER TIL PERU

Inkarigets Mangfoldigheder
Med dansk rejseleder
32.300 kr.
Afrejsedato: 29. september 2017
Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Besøg hos vores venner i bjerglandsby og indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Flyvning over Nazcalinjerne og sejler ud til ”Lille Galapagos”.
Inkarigets Mangfoldigheder
Med dansk rejseleder
32.900 kr.
Afrejsedato: 30. marts 2018
Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Besøg hos vores venner i bjerglandsby og indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Flyvning over Nazcalinjerne og sejler ud til ”Lille Galapagos”.

POLITIKEN har rejst med os i Peru. Læs deres artikler om vores unikke rejsemål. Klik på billedet ...

Peru-artikler-72
Vandring ad inkastier i Peru
Med dansk rejseleder
Fra: 33.750 kr.
Afrejsedato: 1. september 2017
Vores ypperste vandretur I Peru. 7 dages vandring gennem kløfter, over høje pas og ad original inkavej. Mulighed for at ride. Vi starter i Lima og flyver til en bjergby med fantastisk søndagsmarked. I en typisk landsby starter vandringen. Du oplever selvfølgelig Machu Picchu og Cusco. I flyver over Nazcalinjerne og slutter ved Stillehavskysten.

Vi har været i Peru siden 1983

I 1983 rejste vi for første gang i Peru. Besøgte inkabyen Machu Picchu og vandrede den legendariske pilgrimsrute Inkastien. Sejlede på Titicacasøen med de flydende sivøer og den særprægede ø Taquile, hvor befolkningen stadig retter sig efter inkaernes leveregler. Opsøgte Colcakløftens svimlende dyd og svævende kondorer. Udforskede Amazonjunglens frodige plante-, fugle- og dyreliv. Nød kystens kulinariske skatkammer med fisk og skaldyr.

inkasti-1983-he-paa-pas-2-800

Hans Erik Rasmussen på Inkastien i 1983.

Vi har skrevet Turen går til Peru og Bolivia

Hans Erik Rasmussen er forfatter til de første tre udgaver af Turen går til Peru og Bolivia på Politikens Forlag.

tgt-peru-og-bolivia

VORES POPULÆRE INDIVIDUELLE RUNDREJSER I PERU

Inkastien til Machu Picchu
Individuel rundrejse
Fra 24.600 kr.
Afrejsedato: Dagligt marts - november
Den klassiske fire dage lange vandretur gennem Andesbjergene til inkaernes hellige by Machu Picchu. Højdetilvænning i den smukke koloniby Cusco. Guidet køretur gennem Inkaernes Hellige Dal med nat i byerne Ollantaytambo og Pisac. På kort tid får du både fantastisk vandring og de største inkabyer.
Inkarigets Mangfoldigheder
Individuel rundrejse
Fra 29.990 kr.
Afrejsedato: Hver fredag
Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Gourmetdage i Arequipa. Oasen Huacachina og flyvning over Nazcalinjerne og sejltur ud til ”Lille Galapagos”.
Inkastien, Machu Picchu, Titicacasøen
Individuel rundrejse
Fra 23.750 kr.
Afrejsedato: Daglig afrejse marts til november
Den klassiske fire dage lange vandretur gennem Andesbjergene til inkaernes hellige by Machu Picchu. Højdetilvænning i den smukke koloniby Cusco. Luksusbus over højsletten til Titicacasøen. Besøg på de flydende sivøer og tre dages ophold hos en indiansk familie på øen Taquile i Titicacasøen.
Amazonas forlængelse
Individuel rundrejse
Fra 3.370 kr.
Afrejsedato: Hvar dag fra april til november
Flyv ud i Amazonas i Peru og oplev junglen fra et lodge ved en lille flod, der danner grænse mellem Peru og Bolivia. Tag på vandreture og sejl på en hesteskoformet sø. Dyrelivet er meget uforstyrret, og måske er I heldige at få et glimt af den sky jaguar. Ved Sandovalsøen er en skøn, mere luksuriøs lodge. I kan vælge en af lodgerne eller kombinere dem.
Machu Picchu, Titicacasøen og Colca
Individuel rundrejse
Fra 26.660 kr.
Afrejsedato: Hver dag
Det historiske centrum i Lima. Inkaruiner og lokalt liv i Ollantaytambo og Pisac i Den Hellige Dal. Inkaens hellige by Machu Picchu. Indkvartering hos vores indianske venner på øen Taquile i Titicacasøen. Terrasser og kondorer i Colcakløften. Santa Catalinaklostret og isjomfruen Juanita i den hvide by Arequipa.
Klassiske Inkastien til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 5.290 kr.
Afrejsedato: Fire dage ugentlig marts - januar
Den klassiske fire dage lange vandretur ad Inkastien er en af verdens mest berømte vandreruter. Med god grund. Vandrere, der tager den fysiske udfordring op og når frem til Machu Picchu ad Inkastien, oplever udsigter og ruinbyer, der bliver stadig mere spektakulære. I vandrer i en international gruppe under ledelse af erfarne, kyndige guider.

REJSEMÅL I PERU

Klik på de enkelte områder af Peru, og  kom ind på vores omfattende guide til rejsemål i hele Peru.

VI SKRÆDDERSYR JERES INDIVIDUELLE RUNDREJSE I PERU

I får jeres egen unikke rejsedrøm opfyldt på en skræddersyet runderejse. Hvad enten jeres fokus er en besøg på Machu Picchu, Lev Lokalt-ophold hos vores indianske venner på Taquile, Vandretur på Inkastien eller eventyr i Amazonas kan vi arrangere jeres rejse.

 

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker – vi elsker udfordringerne ved at løse de specielle opgaver.

vi-skraeddersyr-eventyr

VORES REJSEBØGER

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

inkastien-peru-guidebog-rt-2016-forside
ADlysendestier_forside 1000
TGT Peru 3 1000
Salcantay vandring til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 6.150 kr. i privat gruppe
Afrejsedato: Daglig marts - november
Ruten fra den lille by Mollepata, forbi det store snedækkede bjerg Salcantay og til La Playa og Santa Teresa har længe været den mest populære alternative til Inkastien. Højdepunktet er vandringen i næsten 4.600 meters højde. forbi den snedækkede tinde Salcantay. For inkaerne var Salcantay helligt og hjemsted for en af  egnens vigtigste “apu’s”, guder.
Calle Granholm på vej til Choquequirao, 1500

Vi har to kontorer i Peru

Calle Granholm er vores fastboende medarbejder i Lima. Han står til rådighed som guide og rejseleder. Her ud over har vi et vidt forgrenet net af hjælpere og guider i hele Peru. Fra vores kontor i Cusco arrangerer vi alt det praktiske.

TGT og Peru en dansk

Vores nye guidebog på 210 sider

I 2017 udgiver vi en stor guidebog om Peru. Det bliver den mest omfattende bog om Peru på dansk. Når gæster køber en rejse hos os, får de en skræddersyet udgave. Denne specieludgave beskriver de steder, som man besøger på rejsen.

FILM: Machu Picchu - inkaernes hellige by

Hans Erik Rasmussen fortæller fra øen Taquile i Titicacasøen. På den smukke ø i Titicacasøen lever indianerne stadig efter inkaernes leveregler; “Du må ikke lyve, du må ikke være doven, og du må ikke stjæle”. Her er heller ingen biler. Det lille samfund bygger på gensidig respekt og sammenhold. Befolkningen går stadig i de traditionelle dragter. Ved at bo hos en familie kommer du virkelig tæt på en helt unik kultur.

 

I flere af vores rejser indgår et ophold hos en familie på Taquile.

FILM: Lev lokalt på Taquile

Machu Picchu blev bygget som en form for helligt ferieparadis til inkakongen Pachacutec i 1400-tallet. Da de spanske erobrere kom til Peru i 1530-erne, var Machu Picchu allerede forladt af inkaerne. Europæiske sygdomme havde taget livet af millioner af indianere og en borgerkrig mellem to halvbrødre, der kæmpede om magten efter en afdød inka, deres far, havde tvunget det enorme inkarige i knæ. Der var simpelthen ikke råd til at holde Pachacutecs ferieparadis bemandet.

 

De spanske erobrere fandt aldrig Machu Picchu, og inkabyen undgik derfor at blive ødelagt, som det ellers skete for mange andre af inkaernes bygningsværker i Peru.

 

I 1911 opdage den amerikanske historiker og opdagelsesrejsende Hiram Bingham Machu Picchu, efter at lokale bønder havde vist ham til inkabyen. I dag er Machu Picchu på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv og et af ikke bare Perus, men Sydamerikas største attraktioner.

FILM: Oplev Amazonas på Rio Heath Wildlife Center

Flyv ud i Amazonas i Peru og oplev junglen fra et lodge ved en lille flod, der danner grænse mellem Peru og Bolivia. Tag på vandreture og sejl på en hesteskoformet sø. Dyrelivet er meget uforstyrret, og måske er I heldige at få et glimt af den sky jaguar.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk