REJSE PÅ EGEN HÅND

Vi har arrangerer fly, bus, udflugter og hoteller

INDIVIDUELLE RUNDREJSER MED RASMUSSEN TRAVEL

Inkarigets Mangfoldigheder
Individuel rundrejse
Fra 29.990 kr.
Afrejsedato: Hver fredag

Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Gourmetdage i Arequipa. Oasen Huacachina og flyvning over Nazcalinjerne og sejltur ud til ”Lille Galapagos”.

Storbyferie i Rio
Storbyferie
Fra 9.900 kr.
Afrejsedato: Daglig afrejse året rundt

Oplev den smukke og kontrastfyldte metropol Rio de Janeiro. Vores hotel ligger et stenkast fra den berømte strand Copacabana. Få det storslåede view ud over Rio fra Kristusstatuen og tag svævebanen op på Sukkertoppen. Kom med vores danske medarbejder til træning i hans sambaskole i slumbyen Rocinho – og meget mere.

Inkastien til Machu Picchu
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Dagligt marts - november

Den klassiske fire dage lange vandretur gennem Andesbjergene til inkaernes hellige by Machu Picchu. Højdetilvænning i den smukke koloniby Cusco. Guidet køretur gennem Inkaernes Hellige Dal med nat i byerne Ollantaytambo og Pisac. På kort tid får du både fantastisk vandring og de største inkabyer.

Argentina fra syd til nord og Rio
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Hver lørdag

Buenos Aires med tango og havnekvartererne. Den vandrende gletsjer Perito Moreno. “Asado” på estancia og sejlads på Lago Argentino. Over Biskoppens Stigning til nationalpark for kaktus i Nordvestargentina. Ad legendariske Ruta 40 gennem små kolonibyer. Iguazúvandfaldene. Kristusstatuen og slumby i Rio.

Machu Picchu, Titicacasøen og Colca
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Hver dag

Det historiske centrum i Lima. Inkaruiner og lokalt liv i Ollantaytambo og Pisac i Den Hellige Dal. Inkaens hellige by Machu Picchu. Den koloniale perle Cusco med inkamure i gaderne. Indkvartering hos vores indianske venner på øen Taquile i Titicacasøen. Terrasser og kondorer i Colcakløften. Santa Catalinaklostret og isjomfruen Juanita i den hvide by Arequipa.

Vin, bjerge og vandfald i Argentina
Individuel rundrejse
Fra 28.450 kr.
Afrejsedato: Hver lørdag

Buenos Aires med tango, La Boca, Recoleta og Palermo. Mendoza med besøg på vingårde. Gennem Andesbjergene mod Chiles grænse. Nordvestlige Argentina i Salta. Over Biskoppens Stigning til nationalpark for kaktus. Ad legendariske Ruta 40 gennem små kolonibyer. Iguazú vandfaldene fra både Argentinas og Brasiliens side.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk