GRUPPEREJSER

VI ARRANGERER SKRÆDDERSYEDE GRUPPEREJSER FOR ALLE TYPER KUNDER

SKRÆDDERSYEDE GRUPPEREJSER

Vi arrangerer blandt andet landbrugs-, vin-,  konference- og studierejser.

 

Hold jer derfor ikke tilbage med at kontakte os, hvis jeres virksomhed, forening, familie eller organisation planlægger en rejse til Sydamerika. Med vores kontaktnet vil vi kunne tilføre rejsen en ekstra dimension.

 

Skriv til os med jeres ønsker til indhold og destination. Dernæst aftaler vi et møde, der kan foregår hos os eller hos jer – vi kommer gerne over hele landet. Måske ønsker i hjælp til en del af rejsen. Måske skal vi blot arrangere udflugter i forbindelse med en konference. Lad os tale om det.

 

I 2017 arrangerede vi  vin- og landbrugsrejser i Argentina, studierejser i Brasilien og kulturrejser i Peru.

I 2009 rejste vi med en gruppe til øen Taquile i Titicacasøen, Peru. Vi var prøvegruppe for det indianske øfællesskabs nyetablerede turismeafdeling. Besøget gav gensidigt udbytte. Øboerne fik feedback på deres service, og vores rejsende fik et unikt indblik i deres traditionelle liv.

I november 2016 gennemførte vi en faglig oplevelsesrejse for foreningen af Landboseniorer på Lolland, Falster og Møn. Her er gruppen ved statuen af Hans Fugl i byen Tandil i Argentina. Hans – Juan Fugl stammede fra Horslunde Sogn på Lolland og var den første danske indvandrer på den argentinske pampa.

Normalt opererer vi “kun” i Sydamerika, men i 2016 var vi alligevel involveret i en studierejse til Indien. En gruppe 9.klasseelever fra en folkeskole i vores egen Faxe Kommune skulle på skolebesøg i Delhi. Her står Hans Erik Rasmussen sammen med gruppen ved Taj Mahal.

En gruppe fra Rasmussen Travel i slumbyen Rocinha i Rio de Janeiro.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk