FALKLANDSØERNE

OPLEV FALKLANDSØERNE MED RASMUSSEN TRAVEL

FALKLANDSØERNE

Naturoplevelser i Sydhavet

I det sydlige Atlanterhavet ligger Falklandsøerne på den sydamerikanske landsokkel. Argentina mener, at øgruppen rettelig tilhører dem, men øboerne har ønsker fortsat at være en del af Storbritannien.

 

Dyre- og fuglelivet er enestående på Falklandsøerne. Alene af pingviner lever fem arter; fra den lille magellanpingvin til den store kongepingvin. Søløver og søelefanter yngler på strandene. Havfugle er her selvfølgelig også. Artsrigdommen er ikke specielt stor – men derimod er der enorme antal individder af de arter, som lever her.

 

Hovedstaden Stanley er en farverig, lille by, og nær ved ligger Volunteer Point. Et af de mange udflugtsmål, som imponerer besøgende med sin koloni af kongepingviner.

Øhop på Falklandsøerne
Individuel rundrejse
Fra 15.950 kr.
Afrejsedato: Ugentlig afgang september - marts

Oplev kongepingviner, magellanpingviner og springpingviner på Falklandsøerne. På denne tur flyver I til tre meget forskellige øer, hvor I bor på lodger med fuldpension. Naturen er lige udenfor døren, og I kan vandre frit rundt mellem pingviner og fugle. De sidste to dage bor I i  Stanley og har heldagstur til Volunteer Point.

Kongepingviner ved Volunteer Point.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk