OPLEV ECUADOR OG GALAPAGOS MED RASMUSSEN TRAVEL

VI HAR KONTAKTERNE OG ERFARINGEN

ECUADOR MED GALAPAGOS

Det historiske centrum af Quito er en af Latinamerikas bedst bevarede bydele fra kolonitiden. I Otavalo holder de traditionsbevidste otavaloindianere afholder deres berømte marked. I Andesbjergene står en række vulkaner med Cotopaxi som den største, og i Amazonas’ regnskov ligger skønne lodger. Galapagos er berømt for sit unikke dyreliv. Kæmpeskildpadder og leguaner kommer man tæt på. Galapagos kan besøges på både øhop og  sejladser, hvor man bor på båden

Quito, Otavalo og Galapagos
Individuel rundrejse
Fra 33.490 kr.
Afrejsedato: Hver anden fredag

Hjertet af Quito er historisk perle. Lørdagsmarked i Otavale med tekstilkunst og lokale afgrøder. Øhop på Galapagos. Verdens næststørste vulkankrater på Sierra Negra. 5 dages cruise med landgang på nogle af Galapagosøernes mest afsondrede lokaliteter. Unikt dyreliv med søløver, hav- og landleguaner, kæmpeskildpadder, Darwin-finker og havskildpadder.

RASMUSSENS SJÆL

En hest, en udhulet træstamme og en ven. Andesbjergene, Amazons og eventyrlyst. I 1981 betrådte eventyrer Hans Erik Rasmussen første gang Sydamerika. Seks måneder til hest og i kano gav en vished om, at selv de største rejsedrømme kan realiseres. Hans Erik har etableret Rasmussen Travel for at give eventyrlystne danskere mulighed for at realisere deres rejsedrømme.

VI SKRÆDDERSYR JERES INDIVIDUELLE RUNDREJSE I ECUADOR OG GALAPAGOS

Vi laver næsten udelukkende skræddersyede rejser til Ecuador og Galapagos. Det er kun jeres drømme og tid, der sætter grænsen for en rejse til Ecuador og Galapagos. Vi kommer meget gerne med idéer og rådgivning.

KONTAKT OS HER MED DIN FORESPØRGSEL

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv om dine ønsker


VORES REJSER I ECUADOR OG GALAPAGOS

Cruise på katamaranerne Archipell
Individuel rundrejse
Fra 14.000 kr. for 4 dage
Afrejsedato: Hver mandag og torsdag fra Quito

Tag på cruise på Galapagos. Archipell I og II er to af vores foretrukne katamaraner. Kombinationen af ruter, komfort og pris betyder, at vi anbefaler disse både. Både sejler sammen på den samme rute. I kommer til de mest spændende besøgssteder  – bl.a. Post Office Bay og højlandet med kæmpeskildpadder. I ser blåfodede suler, havskildpadder, havleguaner, fregatfugle og meget andet. Kombinér selv cruiset rute og længde.

Øhop på Galapagos
Individuel rundrejse
Fra 12.330 kr.
Afrejsedato: Hver søndag fra Quito

Tag på øhop i egen båd. I sejler ud til landgangssteder, hvor en uddannet naturguide fortæller om stedet flora, fauna, geologi og menneskelig historie. I bor på komfortable hoteller i byerne på Galapagos og kan dermed nyde både gode restauranter og livet ved havet. På turen vandrer I blandt kæmpeskildpadder og dykker med havskildpadder.

ÅBEN REJSESØNDAG OM PERU

Om kulturrejser og vandreture

• Foredrag med Hans Erik Rasmussen:

• Kl. 13-13:45: Om kulturrejser

• Kl. 14-14:45: Om vandreture ad inkastier

• Kl. 15-15:45: Snak om jeres drømme

Kom og bliv inspireret

Næste gang: 6. januar kl. 13 - 16

Åben Rejsesøndag foregår i vores rejsesalon på:

Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev

LÆS MERE HER …

REJSER TIL ECUADOR OG GALAPAGOS

Gratis bog - Galapagos af Charles Darwin

Bogen Galapagos, som Rasmussen Travels eget forlag Møllen Multimedie har udgivet, er syttende kapitel i Darwins fantastiske rejseskildring Rejse om Jorden, der udkom på engelsk i 1839. For første gang siden 1876 foreligger teksten på dansk i denne bog.

 

Dette er således Darwins egen beretning om sit historiske ophold på Galapagos.

Uddrag fra bogen

Disse øers naturhistorie er i højeste grad interessant og har stort krav på vor opmærksomhed. De fleste organiske frembringelser er indfødte skabninger, der ikke findes noget andet sted, ja de forskellige øers beboere er ikke engang ens.

 

Derfor forekommer det mig, at vi her – både i rummet og tiden – føres noget nærmere til det store problem, det største af alle mysterier: Den første optræden af nye væsener på vor jord.

Bestil bogen

Du bestiller ganske enkelt bogen ved at skrive en mail eller en besked fra formularen ned i højre spalte. Husk at skrive din portadresse. Så sender vi bogen kvit og frit med PostNord.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk