OPLEV ECUADOR OG GALAPAGOS MED RASMUSSEN TRAVEL

VI HAR KONTAKTERNE OG ERFARINGEN

ECUADOR OG GALAPAGOS

Ecuador er knap seks gange større end Danmark. På et forholdsvis lille areal rummer landet kystområder, bjerge med vulkaner, Amazonjungle – og den enestående øgruppe Galapagos.

 

Hovedstanden Quito er en moderne, velfungerende storby. Samtidig er det historiske centrum en af Latinamerikas bedst bevarede bydele fra kolonitiden. Et par timers kørsel fra Quito ligger byen Otavalo, hvor de traditionsbevidste otavaloindianere afholder deres berømte marked. Andesbjergene i Ecuador omfatter en række vulkaner med Cotopaxi som den mest kendte. I Amazonas er det oplagt at besøge et lodge, og derfra opleve regnskovens artsrigdom.

 

Galapagos er berømt for sit unikke dyreliv. Langt det meste af øgruppen er nationalpark, som det kun er muligt at besøge på afgrænsede landgangssteder i følge med en naturguide. På øerne er tre byer med hoteller. Galapagos kan besøges enten på sejladser, hvor man bor på båden og ved at lave dagsture ud fra en tre byer, der har hoteller. En rejse på Galapagos kan også laves som en kombination af sejlads og øhop.

På Galapagos kommer man meget tæt på dyrene.

VORES REJSER I ECUADOR OG GALAPAGOS

ÅBEN REJSESØNDAG

Cruise på katamaranerne Archipell
Individuel rundrejse
Fra 14.000 kr. for 4 dage
Afrejsedato: Hver mandag og torsdag fra Quito
Tag på cruise på Galapagos. Archipell I og II er to af vores foretrukne katamaraner. Kombinationen af ruter, komfort og pris betyder, at vi anbefaler disse både. Både sejler sammen på den samme rute. I kommer til de mest spændende besøgssteder  – bl.a. Post Office Bay og højlandet med kæmpeskildpadder. I ser blåfodede suler, havskildpadder, havleguaner, fregatfugle og meget andet. Kombinér selv cruiset rute og længde.
Quito, Otavalo og Galapagos
Individuel rundrejse
Fra 33.490 kr.
Afrejsedato: Hver anden fredag
Hjertet af Quito er historisk perle. Lørdagsmarked i Otavale med tekstilkunst og lokale afgrøder. Øhop på Galapagos. Verdens næststørste vulkankrater på Sierra Negra. 5 dages cruise med landgang på nogle af Galapagosøernes mest afsondrede lokaliteter. Unikt dyreliv med søløver, hav- og landleguaner, kæmpeskildpadder, Darwin-finker og havskildpadder.

FOREDRAG OM ECUADOR OG GALAPAGOS

• Hent inspiration til din rejse
• Se billeder fra Ecuador og Galapagos

• Hør om Quito og Otavalo
• Hør om Cruise og øhop på Galapagos
• Spørg om alt det praktiske

 

Næste Åben Rejsesøndag: Søndag d. 4. marts 2018

LÆS MERE HER …

Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev

VI SKRÆDDERSYR JERES INDIVIDUELLE RUNDREJSE I ECUADOR OG GALAPAGOS

Vi laver næsten udelukkende skræddersyede rejser til Ecuador og Galapagos. Det er kun jeres drømme og tid, der sætter grænsen for en rejse til Ecuador og Galapagos. Vi kommer meget gerne med idéer og rådgivning.

KONTAKT OS HER MED DIN FORESPØRGSEL

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv om dine ønsker

REJSER TIL ECUADOR OG GALAPAGOS

Gratis bog - Galapagos af Charles Darwin

Bogen Galapagos, som Rasmussen Travels eget forlag Møllen Multimedie har udgivet, er syttende kapitel i Darwins fantastiske rejseskildring Rejse om Jorden, der udkom på engelsk i 1839. For første gang siden 1876 foreligger teksten på dansk i denne bog.

 

Dette er således Darwins egen beretning om sit historiske ophold på Galapagos.

Uddrag fra bogen

Disse øers naturhistorie er i højeste grad interessant og har stort krav på vor opmærksomhed. De fleste organiske frembringelser er indfødte skabninger, der ikke findes noget andet sted, ja de forskellige øers beboere er ikke engang ens.

 

Derfor forekommer det mig, at vi her – både i rummet og tiden – føres noget nærmere til det store problem, det største af alle mysterier: Den første optræden af nye væsener på vor jord.

Bestil bogen

Du bestiller ganske enkelt bogen ved at skrive en mail eller en besked fra formularen ned i højre spalte. Husk at skrive din portadresse. Så sender vi bogen kvit og frit med PostNord.

Øhop på Galapagos
Individuel rundrejse
Fra 12.330 kr.
Afrejsedato: Hver søndag fra Quito
Tag på øhop i egen båd. I sejler ud til landgangssteder, hvor en uddannet naturguide fortæller om stedet flora, fauna, geologi og menneskelig historie. I bor på komfortable hoteller i byerne på Galapagos og kan dermed nyde både gode restauranter og livet ved havet. På turen vandrer I blandt kæmpeskildpadder og dykker med havskildpadder.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk