OPLEV CUBA MED RASMUSSEN TRAVEL

RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

ORIENTEN AF CUBA - EFTER CASTRO
Med dansk rejseleder
Afhænger af deltagertal
Afrejsedato: 30. september 2018

Rejs med Cubaeksperten Øjvind Kyrø til det østlige Cuba. “El oriente de Cuba” betyder det østlige Cuba, og det er til orienten, vi skal. Her er der meget færre turister, her er temperaturen højere, og cubanerne er mere mørke i huden. Men sindet er mærkværdigvis stadig lyst trods deres daglige problemer. Vi skal rundt og se det ‘autentiske’ Cuba og opleve nogle næsten uberørte perler, hvor den største fare er, at man ikke vil tage derfra igen. Vi kommer i en tid, hvor det er spændende at opleve, hvad der sker, nu da Castro-brødrene ikke længere er statschefer, og en civil, nærmest ukendt mand er blevet udnævnt til præsident.

 

Rejseleder Øjvind Kyrø

Rejseleder og Cubaekspert Øjvind Kyrø

Øjvind Kyrø er journalist og har i over 25 år dækket krige, kup, kidnapninger og folkemord på hele kloden for aviser, radio og tv. I tre år boede han i Chile som Latinamerikakorrespondent for Berlingske Tidende og Weekendavisen, i to år arbejdede han på TV2-Nyhederne som udlandsredaktør, og siden har han været freelance og især rapporteret fra Afrika og Latinamerika.

 

Frem for alt er Øjvind en af landets fremmeste Cuba-kendere. Han har skrevet om ”den tropiske socialisme” siden 1983, og han var også på pletten i Havana, da Fidel døde i 2016.

 

Han er medlem af Eventyrernes Klub.

Kort med rejserute

Billeder fra Cuba

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk