OPLEV CUBA MED RASMUSSEN TRAVEL

RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

CUBA MED HAVANA, TRINIDAD OG VIÑALES
Med dansk rejseleder
Fra 17.900 kr.
Afrejsedato: 4. december 2017
Rejs med Cubaeksperten Øjvind Kyrø til det vestlige Cuba. Revolutionspladsen, Hemingways hus og det charmerende centrum i Havana. “Dalr rundt” i den caribiske perle Trinidad, tag på togtur til en sukkerbarons gods og slap af ved stranden. Mulighed for ridetur gennem tobaksmarker i Viñales’ bjerge. Kom på rejselederns Romskole og nyd en go’ cigar.

Rejseleder Øjvind Kyrø

Rejseleder og Cubaekspert Øjvind Kyrø

Øjvind Kyrø er journalist og har i over 25 år dækket krige, kup, kidnapninger og folkemord på hele kloden for aviser, radio og tv. I tre år boede han i Chile som Latinamerikakorrespondent for Berlingske Tidende og Weekendavisen, i to år arbejdede han på TV2-Nyhederne som udlandsredaktør, og siden har han været freelance og især rapporteret fra Afrika og Latinamerika.

 

Frem for alt er Øjvind en af landets fremmeste Cuba-kendere. Han har skrevet om ”den tropiske socialisme” siden 1983, og han var også på pletten i Havana, da Fidel døde i 2016.

 

Han er medlem af Eventyrernes Klub.

Kort med rejserute

Billeder fra de steder, som vi besøger på rejsen

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk