OPLEV CHILE MED RASMUSSEN TRAVEL

VI HAR KONTAKTERNE OG ERFARINGEN

OPLEV CHILE

Oplev Torres del Paine i bil, båd eller vandrestøvler. Nationalparken er et af Latinamerikas mest populære vandreområder. Her er et storslået landskab af bjerge, søer, fjorde og gletsjere. Vores medarbejder Dorthe bor ved parken. Sejl op gennem skærgårdene med luksusskib eller færge. Nær hovedstaden Santiago er fine vinområder. Påskeøen er en del af Chile, og en af verdens mest isolorede steder. Flyv ud og oplev statstatuerne. I Atacamaørkenen i nord er tørre, højtliggende landskaber med lamaer.

VANDRETUR I TORRES DEL PAINE, W
Vandretur / Trekking
Forhør om pris
Afrejsedato: Dagligt fra oktober til marts

Den mest populære vandretur i Patagonien er ruten W i nationalparken Torres del Paine. Turen har form som et W og løber for foden af bjergkæden Paine. Undervejs kommer man ind i både Den Franske Dal og op i dalen Ascencio med udsigt til de legendariske bjerge Las Torres. Man bor i hytter eller i telte, der er permanent opstillet.

RASMUSSENS SJÆL

En hest, en udhulet træstamme og en ven. Andesbjergene, Amazons og eventyrlyst. I 1981 betrådte eventyrer Hans Erik Rasmussen første gang Sydamerika. Seks måneder til hest og i kano gav en vished om, at selv de største rejsedrømme kan realiseres. Hans Erik har etableret Rasmussen Travel for at give eventyrlystne danskere mulighed for at realisere deres rejsedrømme.

VI SKRÆDDERSYR JERES INDIVIDUELLE REJSE TILCHILE

I får jeres egen unikke rejsedrøm opfyldt på en skræddersyet runderejse. Hvad enten jeres fokus er en vandretur i Torres del Paine, sejlads i skærgården, vinture ved Santiago, besøg på Påskeøen eller kørsel gennem Atacamaørkenen kan vi arrangere jeres rejse.

 

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker – vi elsker udfordringerne ved at løse de specielle opgaver.

KONTAKT OS HER MED DIN FORESPØRGSEL

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv om dine ønsker


EKSEMPLER PÅ REJSER I CHILE

Chile og Argentina
Individuel rundrejse
Forhør os om aktuel pris
Afrejsedato: Daglig afgang året rundt

Rejsen går på tværs af Sydamerika. I starter Santiago de Chile og ved stillehavsbyerne Viña del Mar og Valparaiso. I luksusbus kører I gennem Andesbjergene og kommer til Mendoza. I besøger vingårde og nyder de argentinske bøffer. Dernæst overdådige Buenos Aires inden I slutter ved de vældige vandfald Iguazú.

Vandretur i Torres del Paine, store o
Vandretur / Trekking
Forhør om pris
Afrejsedato: Dagligt fra november til marts

Den ultimative vandretur i Patagonien er Store O i nationalparken Torres del Paine. Turen er meget afvekslende med både kuperede åbne vidder, tætte skove, søbredder og et bjergpas. Undervejs nyder I synet af gletsjere og søer, kondorer og guanacoer og Chilensk Patagoniens mest markante bjergtinder. Man bor i hytter eller i telte, der er permanent opstillet.

ÅBEN REJSESØNDAG

FOREDRAG OM CHILE

• Hent inspiration til din rejse
• Se billeder fra Chile

• Hør om Patagonien og Påskeøen
• Hør om Santiago, Viña del Mar og Atacama
• Spørg om alt det praktiske
• Eventyrligt program hver gang

 

Næste Åben Rejsesøndag: Endnu ikke fastsat dato i efteråret 2019

LÆS MERE HER …

Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev

REJSEMÅL I CHILE

Husk, at vi i Rasmussen Travel arrangerer rejser til alle de steder, som vi beskriver i rejsemål.

REJSER I CHILE

Påskeøen
Individuel rundrejse
Fra 5.490 kr. uden fly
Afrejsedato: Dagligt året rundt

Oplev de fantastiske stenstatuer på Påskeøen langt ude i Stillehavet. På en heldagstur og to halvdagsture kommer I rundt på en af verdens mest isolerede beboede øer og møder de mystiske “stenmænd”. I kommer også ud til øens templer og stenbrud samt en udslukt vulkan. Under opholdet bor I på hotel i den lille by Hanga Roa, hvor I tydeligt mærker, at I har nået det ene hjørne af den polynesiske trekant.

Togt ved Kap Horn og Ildlandet
Individuel rundrejse
Fra 12.060 kr.
Afrejsedato: Ugentlig afgang

Tak med på et storslået togt i den sydligste del af den chilenske skærgård. Skibet er luksuriøst indrettet med gode kahytter og fin forplejning. I stævner ud fra Punta Arenas og sejler gennem smalle sunde flankeret af gletsjere. Undervejs har I landgange på små klippeøer med søelefanter, pingviner og fugle. Både Magellanstrædet og Beaglekanalen lægger vand til togtet. Og ikke mindst; I kan komme i land på Kap Horn!

Med færge i den chilenske skærgård
Individuel rundrejse
Fra 7.470 kr.
Afrejsedato: Ugentligt

Denne sejllads er en firedages tur med færge fra selskabet NAVIMAG, der sejlser fra Puerto Montt til Puerto Natales. I bor i enkle kahytter, hvor der er mulighed for at spise i færgens cafeteria.  Der er ikke stop undervejs og dermed ikke landsgangsmulighed. Skibet er en færge beregnet til transport af mennesker, dyr og varer, og er dermed ikke et luksusskib eller krydstogsskib. Udsigten er storslået og kan nydes fra færgens øverste dæk.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk