OPLEV BOLIVIA MED RASMUSSEN TRAVEL

VI HAR REJST I BOLIVIA SIDEN 1983

REJSER GENNEM BOLIVIA

GENNEM SALTØRKENEN UYUNI - TIL ATACAMA
Individuel rundrejse
Forhør - mange muligheder
Afrejsedato: Dagligt fra april til november

Kørsel i firhjulstrækker gennem Saltørkenen Uyuni, der ligger i 3.656 meters højde på den bolivianske højslette Altiplano. Videre gennem et naturreservat med vicuñaer, strudse og pumaer. Forbi søerne Laguna Colorada og Laguna Verde og s Stop ved varme kilder og gejsere i stadig større højder. Tilbage til Uyuni by eller slut i San Pedro de Atacama i Chile.

Hans Erik Rasmussen har besøgt Bolivia mange gange siden hans første besøg i 1983, og han kender landet fra junglen i nord til saltørkenen i syd. Hvis du drømmer om en eventyrlig rejse gennem Bolivia, vil det være os en stor glæde at arrangere den.

En rejse til Bolivia er en rejse udenfor de vante turistruter. Saltørkenen Uyuni, indianermarkederne i La Paz, verdens farligste vej, junglelodger i Amazonas og væversker der fremstiller tekstiler som på inkaernes tid er blot nogle af de oplevelser, som Sydamerikas hjerte byder på.

Hans Erik Rasmussens debutbog “Ikke Blot en Drøm” handler om hans og Calle Granholms fem måneder lange rejse til hest og i kano gennem Bolivia. I dag bor Callle i Peru, hvor han er rejseleder for mange af vores grupper.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk