BØGER SKREVET AF BUREAUETS EJER

Trykte bøger og E-bøger - Tilgængelige og udsolgte

BØGER AF HANS ERIK RASMUSSEN

Rasmussen Travels ejer Hans Erik Rasmussen har skrevet en lang række bøger om Sydamerika. På denne side finder du de vigtigste.

Peru - en dansk guide

Peru – en dansk guide er vores nyeste guidebog.. Bogen indeholder beskrivelser af alle de vigtigste rejsemål i Peru:
Lima

Cusco

Den Hellige Dal

Machu Picchu

Titicacasøen

Øen Taquile

Det Sydlige Peru

Paracas

Arequipa

Colcakløften

 

E-bog

172 sider

Meget flot illustreret

Pris: GRATIS for gæster der rejser med Rasmussen Travel

 

Klik på forsidebilledet til højre for at downloade bogen.

Bogen er rig på billeder, så det tager lidt tid at downloade den

Argentina - en dansk guide

Argentina er et gigantisk rejseland, og denne bog beskriver alle de mest spændende områder. Buenos Aires er bogens naturlige udgangspunkt, og er fyldigt beskrevet. Dernæst følger Iguazúvandfaldene og Nordøstargentina. På pampaens beskrives efterkommerne efter de danske udvandrere, og deres klubber, skoler og kirker. Andesbjergene dækkes fra Patagoniens gletsjere i syd og Mendozas vinområder til de særprægede naturområder i nordvest.

Gennem mange år have Hans Erik forslået Politikens Forlag at udgive en “Turen går til Argentina”. Da forlaget gentagne gange sagde nej, besluttede han at skrive og udgive den på sit eget forlag Møllen Multimedie.

 

 

44 sider

Pris: GRATIS for gæster der rejser med Rasmussen Travel

 

Klik på forsidebilledet til højre for at downloade bogen.

Inkastier i Peru

I bogen beskriver vi både den klassiske fire dage lange Inkastien og de både kortere og længere alternative vandreruter til Machu Picchu. Vi beskriver også vandremulighederne i Colcakløften. Endelig er der afsnit om højdesyge og pakkelister til vandreture.

 

Beskrevne ruter
Inkastien 4 dage
Inkastien 2 dage
Choquequirao 4 dage
Choquequirao til Machu Picchu
Salcantay
Lares
Colcakløften

 

E-bog

44 sider

Pris: GRATIS for gæster der rejser med Rasmussen Travel

 

Klik på forsidebilledet til højre for at downloade bogen.

Turen går til Peru og Bolivia

Hans Erik Rasmussen blev i 1996 tilknyttet Turbogsredaktionen på Politikens Forlag med den opgave at skrive og være konsulent på bøger om Sydamerika. Gennem årene blev det til mange rejser i Sydamerika for at researche til bøger. Forsidebillederne af kondoren i Colca-kløften, indianerkvinden i Bolivia og de vævede tæpper, også i Bolivia, er alle fotograferet af Hans Erik.

 

Politikens Forlag 3. udgave 2010, 2. udgave 2005, 1. udgave 1998.

Argentina - en dansk guide

Af Hans Erik Rasmussen
Møllen Multimedie 2010

 

Pris kr. 200,- inkl. forsendelse

 

Gennem mange år have Hans Erik forslået Politikens Forlag at udgive en “Turen går til Argentina”. Da forlaget gentagne gange sagde nej, besluttede han at skrive og udgive den på sit eget forlag Møllen Multimedie.

 

Bogen er den eneste guidebog på dansk om Argentina, og har fået stor anerkendelse fra rejsende.

Franklin fra Peru

Af Hans Erik Rasmussen
Forlaget Flachs 1998

 

En børne-billedbog der beskriver en typisk peruansk drengs liv i en bjerglandsby. Hans Erik er stadig er venner med beboere i landsbyen, og vi besøger den på flere af vores rejser.

Ikke blot en drøm - til hest og i kano gennem Sydamerikas hjerte

Af Hans Erik Rasmussen
Stenbukkens forlag 1992
Møllen Multimedie 2011

 

Udsolgt

 

Ikke blot en drøm er beretningen om en rejse, som fik afgørende betydning for Hans Erik Rasmussen og hans rejsekammerat Calle Granholms videre liv. Det at de realiserede deres drøm om at købe heste og ride gennem Andesbjergene og bagefter købe en udhulet træstamme i Amazonjunglen. Undervejs mistede de en hest i en rivende flod, lærte at ride hos gæstfrie bønder og underviste til gengæld deres nye venner i at arbejde med traktor. Ved Titicacasøen var de til en lastbils dåb og i storbyen blev de arresteret af narkotikapolitiet. Under hele rejsen levede de sammen med de lokale.

 

SE OG KØB BOGEN HER

Ad lysende stier - Rejser i Peru

Af Hans Erik Rasmussen
Møllen Multimedie 2006

 

Pris kr. 130,- inkl. forsendelse

 

Bogen beskriver fem af Hans Erik Rasmussens rejser i Peru i årene 1997 til 2004. Første rejse er en dagstur over en bjergryg mellem Cuzco og Titicacasøen. Anden rejse varer en måned og foregår med heste og lamaer til Amazonflodens udspring ved Colcakløften. Tredje rejser beskriver møder med stærke kvinder. Fjerde rejse går gennem Perus centrale højland, hvor Den lysende Sti hærgede, og hvor Felpe Guaman Poma de Ayala skrev Inkakrøniken. Femte rejse er en vandring ad Inkastien til Machu Picchu, hvor Hans Eriks rejsefælle er hans otteårige datter Klara. Rejserne slutter på plazaen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco.

 

Hans Erik Rasmussen fortæller stemningsmættet om værter og historiske opdagelsesrejsende, inkakonger og oprørsledere. Bogen er oplagt til lænestolseventyrere og som inspiration til en rejse i Peru.

 

SE OG KØB BOGEN HER

Galapagos

Af Charles Darwin
Med forord af Hans Erik Rasmussen
Møllen Multimedie 2015

 

Pris kr. 150,- inkl. forsendelse

 

I 1835 opholdt den kun 26-årige Charles Darwin sig fem uger på Galapagosøerne. Han havde forinden med skibet HMS Beagle besøgt store dele af Sydamerika og med sprudlende energi udforsket levevis, geologi og plante- og dyreliv. Darwins undersøgelser på Galapagos bidrog med vigtige brikker i det enorme materiale, der lå til grund for hans formulering af evolutionsteorien.

 

Galapagos er syttende kapitel af Darwins fantastiske rejseskildring Rejse om Jorden, der udkom på engelsk i 1839. For første  gang siden 1876 foreligger teksten på dansk i denne bog.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk