PERU OG INKARIGET - VI BOR DER

Oplev inkabyen Machu Picchu og fornem storheden i inkakulturen. Drag ud på vandring ad Inkastien eller en af de alternative vandreruter. Andesbjergene byder på snedækkede tinder. Tag med os på Lev Lokalt-ophold på øen Taquile i Titicacasøen eller hos vores private venner i en landsby, hvor Hans Erik Rasmussen skrev en børnebog. Eller hvad med kystørkenens lækre fiskeretter eller Amazonas’ dyb?

 

Vi har rejst i Peru siden 1983, og vores medarbejder Calle Granholm har siden 2010 boet fast nær Lima. VI kan derfor skræddersy rejser med et indhold ud over det sædvanlige.

POPULÆRE REJSER I PERU

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER
Med dansk rejseleder
33.400 kr.
Afrejsedato: 21. september 2018
Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Besøg hos vores venner i bjerglandsby og indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Flyvning over Nazcalinjerne og sejler ud til ”Lille Galapagos”.
Machu Picchu, Titicacasøen og Colca
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Hver dag
Det historiske centrum i Lima. Inkaruiner og lokalt liv i Ollantaytambo og Pisac i Den Hellige Dal. Inkaens hellige by Machu Picchu. Den koloniale perle Cusco med inkamure i gaderne. Indkvartering hos vores indianske venner på øen Taquile i Titicacasøen. Terrasser og kondorer i Colcakløften. Santa Catalinaklostret og isjomfruen Juanita i den hvide by Arequipa.

ÅBEN REJSESØNDAG

FOREDRAG OM PERU

• Hent inspiration til din rejse
• Afklar hvilke af vores rejser der passer bedst til dig
• Se billeder fra Peru

• Hør om vandreture ad inkastier
• Spørg om alt det praktiske
• Eventyrligt program hver gang

 

Næste Åben Rejsesøndag: Søndag d. 4. marts 2018

LÆS MERE HER …

Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev

VI SKRÆDDERSYR JERES EVENTYR I PERU

I får jeres egen unikke rejsedrøm opfyldt på en skræddersyet runderejse. Hvad enten jeres fokus er en besøg på Machu Picchu, Lev Lokalt-ophold hos vores indianske venner på Taquile, Vandretur på Inkastien eller eventyr i Amazonas kan vi arrangere jeres rejse.

 

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker – vi elsker udfordringerne ved at løse de specielle opgaver.

KONTAKT OS HER MED DIN FORESPØRGSEL

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv om dine ønsker

REJSEMÅL I PERU

Klik på de enkelte områder af Peru, og  kom ind på vores omfattende guide til rejsemål i hele Peru.
Husk, at vi i Rasmussen Travel arrangerer rejser til alle de steder, som vi beskriver i rejsemål.

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER - MED DANSK REJSELEDER OG INDIVIDUELT

Inkarigets Mangfoldigheder
Med dansk rejseleder
33.900 kr.
Afrejsedato: 12. april 2019
Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Besøg hos vores venner i bjerglandsby og indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Flyvning over Nazcalinjerne og sejler ud til ”Lille Galapagos”.

Rejsens program

Dag  1: Afrejse, Lima

Dag  2: Lima

Dag  3: Lima – Ollantaytambo. Højdetilvænning

Dag 4: Ollantaytambo. Ruinkomplekset

Dag  5: Machu Picchu

Dag  6: Den Hellige Dal med Pisac

Dag  7: Cusco med Soltemplet

Dag  8: Cusco med Sacsayhuamán

Dag  9: Hos vores venner i landsbyen Mocoraise

Dag 10: Søndagsmarkedet i Combapata

Dag 11: De flydende sivøer i Titicacasøen

Dag 12: Ophold hos familier på øen Taquile

Dag 13: Taquile, til Puno

Dag 14: Over højlandet til Colcakløften

Dag 15: Mulighed for at vandre til bunden af Colca

Dag 16: Udsigtsstedet Cruz del Condor

Dag 17: Arequipa med klostret Santa Catalina

Dag 18: Flyvning over Nazcalinjerne og Huacachina

Dag 19: Paracas og Ballestasøerne

Dag 20: På rejselederens hotel i fiskerbyen Pucusana

Dag 21: Hjemkomst

Inkarigets Mangfoldigheder
Individuel rundrejse
Fra 29.990 kr.
Afrejsedato: Hver fredag
Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Gourmetdage i Arequipa. Oasen Huacachina og flyvning over Nazcalinjerne og sejltur ud til ”Lille Galapagos”.

TURE OG TILLÆG

Ture ved Cusco og Machu Picchu
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Hver dag året rundt
Dette katalog viser vores vigtigste hel- og halvdagsture i og omkring Cusco og Machu Picchu. Andesbjergenes Sixtinske Kapel, cykeltur til Inkaernes Hellige Dal, inkaernes eksperimentelle terrasser og saltterrasser, luksustog til Arequipa oog ophold hos vores venner i traditionel landsby er alt sammen oplevelser til jer.
Lev lokalt på Taquile
Lev lokalt
Fra 1.490 kr.
Afrejsedato: Hver dag året rundt
På den smukke ø i Titicacasøen lever indianerne stadig efter inkaernes leveregler; “Du må ikke lyve, du må ikke være doven, og du må ikke stjæle”. Her er heller ingen biler. Det lille samfund bygger på gensidig respekt og sammenhold. Befolkningen går stadig i de traditionelle dragter. Ved at bo hos en familie kommer I tæt på en helt unik kultur.
Amazonas forlængelse
Individuel rundrejse
Fra 3.370 kr.
Afrejsedato: Hvar dag fra april til november
Flyv ud i Amazonas i Peru og oplev junglen fra et lodge ved en lille flod, der danner grænse mellem Peru og Bolivia. Tag på vandreture og sejl på en hesteskoformet sø. Dyrelivet er meget uforstyrret, og måske er I heldige at få et glimt af den sky jaguar. Ved Sandovalsøen er en skøn, mere luksuriøs lodge. I kan vælge en af lodgerne eller kombinere dem.

ALTERNATIVER TIL INKASTIEN

Salcantay vandring til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 6.150 kr. i privat gruppe
Afrejsedato: Daglig marts - november
Ruten fra den lille by Mollepata, forbi det store snedækkede bjerg Salcantay og har længe været den mest populære alternative til Inkastien. Højdepunktet er vandringen i næsten 4.600 meters højde forbi den snedækkede tinde Salcantay. For inkaerne var Salcantay helligt og hjemsted for en af  egnens vigtigste “apu’s”, guder. Fra inkabyen Llactapata har I udsyn til Machu Picchu.
Lares vandring til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Daglig marts - november
I bjergene over Den Hellige Dal fører denne storslåede vandrerute gennem højland, hvor traditionelle familier avler lamaer. Undervejs er snedækkede tinder og bjergsøer. I vandrer i jeres egen private gruppe med pakdyr, kok og guide. Turen til Machu Picchu kan indgå eller fravælges. Vandreturen uden Machu Picchu omfatter et pas mere end udgaven uden.
Choquequirao - Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 11.680 kr.
Afrejsedato: Dagligt april - november
En storslået vandretur ad Inkastier, hvor I besøger inkabyerne Choquequirao, Llactapata og Machu Picchu. Sammen med vores peruanske partner har vi selv samenssat denne vandretur, så I får en optimal kombination af storslået terræn, historiske inkabyer, afsondrede stier og udfordringer. I har både kok og engelsktalende guide med. Bagagen bæres på pardyr. En ridehest er med som sikkerhed.

Vi har to kontorer i Peru

Calle Granholm er vores fastboende medarbejder i Lima. Han står til rådighed som guide og rejseleder. På vores kontor i Cusco arrangerer vi det praktiske.

 

Klik på billedet og læs mere.

POLITIKEN har rejst med os i Peru. Klik på billedet og læs ...

Politikens journalist skrev tre store artikler efter at have deltaget på vores grupperejse Inkarigets Mangfoldigheder.

 

Klik på billedet og læs artiklerne.

Vi har skrevet Turen går til Peru og Bolivia

Hans Erik Rasmussen er forfatter til de første tre udgaver af Turen går til Peru og Bolivia på Politikens Forlag.

 

Klik på billedet og læs mere.

VORES FILM FRA PERU

Machu Picchu - inkaernes hellige by

Machu Picchu blev bygget som en form for helligt ferieparadis til inkakongen Pachacutec i 1400-tallet. De spanske erobrere fandt aldrig Machu Picchu, og inkabyen undgik derfor at blive ødelagt, som det ellers skete for mange andre af inkaernes bygningsværker i Peru.

 

I 1911 opdage den amerikanske historiker og opdagelsesrejsende Hiram Bingham Machu Picchu, efter at lokale bønder havde vist ham til inkabyen. I dag er Machu Picchu på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv og et af ikke bare Perus, men Sydamerikas største attraktioner.

Lev lokalt på Taquile

Hans Erik Rasmussen fortæller fra øen Taquile i Titicacasøen. På den smukke ø i Titicacasøen lever indianerne stadig efter inkaernes leveregler; “Du må ikke lyve, du må ikke være doven, og du må ikke stjæle”. Her er heller ingen biler. Det lille samfund bygger på gensidig respekt og sammenhold. Befolkningen går stadig i de traditionelle dragter. Ved at bo hos en familie kommer du virkelig tæt på en helt unik kultur.

 

I flere af vores rejser indgår et ophold hos en familie på Taquile.

Amazonas på Rio Heath Wildlife Center

Flyv ud i Amazonas i Peru og oplev junglen fra et lodge ved en lille flod, der danner grænse mellem Peru og Bolivia. Tag på vandreture og sejl på en hesteskoformet sø. Dyrelivet er meget uforstyrret, og måske er I heldige at få et glimt af den sky jaguar.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk