AKTUELT

Den klassiske fire dage lange vandretur ad Inkastien til Machu Picchu er den mest kendte, men langt fra eneste vandrerute i bjergene omkring Machu Picchu. Lares, Salcantay, Ausangate og Choquequirao er andre flotte vandreområder.

På øen Taquile i Titicacasøen åbner vores indianske venner deres hjem for besøgende. Vi er personlige venner med den tidligere leder af ørådets eget turistbureau, og vi har gennem mange år hjulpet dem med at udvikle deres servicer.

Eventyrlige rejser i Peru beskriver fem af Hans Erik Rasmussens rejser i Peru. I bogen kommer vi tæt på både medrejsende, vekslende værter, historiske opdagelsesrejsende og oprørsledere. Udgivet maj 2018.

OPLEV PERU

Oplev inkabyen Machu Picchu og fornem storheden i inkakulturen. Drag ud på vandring ad Inkastien eller en af de alternative vandreruter. Andesbjergene byder på snedækkede tinder. Tag med os på Lev Lokalt-ophold på øen Taquile i Titicacasøen eller hos vores private venner i en landsby, hvor Hans Erik Rasmussen skrev en børnebog. Eller hvad med kystørkenens lækre fiskeretter eller Amazonas’ dyb? Vores medarbejder Calle Granholm har siden 2010 boet fast nær Lima.

Inkarigets Mangfoldigheder
Individuel rundrejse
Fra 29.990 kr.
Afrejsedato: Hver fredag

Vores store rundrejse i Peru. Det historiske centrum i Lima. Ollantaytambo, Pisac og inkaernes hellige dal. Machu Picchu. Indkvartering hos lokale indianere på øen Taquile i Titicacasøen. Kondorer i Colcakløften. Gourmetdage i Arequipa. Oasen Huacachina og flyvning over Nazcalinjerne og sejltur ud til ”Lille Galapagos”.

RASMUSSENS SJÆL

En hest, en udhulet træstamme og en ven. Andesbjergene, Amazons og eventyrlyst. I 1981 betrådte eventyrer Hans Erik Rasmussen første gang Sydamerika. Seks måneder til hest og i kano gav en vished om, at selv de største rejsedrømme kan realiseres. Hans Erik har etableret Rasmussen Travel for at give eventyrlystne danskere mulighed for at realisere deres rejsedrømme.

VANDRETURE AD INKASTIER

Den klassiske fire dage lange Inkastien til Machu Picchu er den mest kendte, men langt fra eneste vandrerute i bjergene omkring Machu Picchu. Ruten forbi det store bjerg Salcantay og ruten til inkabyen Choquequirao er de to mest populære alternative ruter. Fra Choquequirao er det muligt at vandre videre gennem bjergene til inkabyen Vitcos. I byen Lares over Den Hellige Dal starter også en spændende rute. Som noget helt nyt er vi i 2018 ved at udvikle en helt ny rute ved Ausangate til Regnbuebjerget.

VI SKRÆDDERSYR JERES EVENTYR I PERU

I får jeres egen unikke rejsedrøm opfyldt på en skræddersyet runderejse. Hvad enten jeres fokus er et besøg på Machu Picchu, Lev Lokalt-ophold hos vores indianske venner på Taquile, Vandretur på Inkastien eller eventyr i Amazonas kan vi arrangere jeres rejse.

 

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker – vi elsker udfordringerne ved at løse de specielle opgaver.

ÅBEN REJSESØNDAG OM PERU

Om kulturrejser og vandreture

• Foredrag med Hans Erik Rasmussen:

• Kl. 13-13:45: Om kulturrejser

• Kl. 14-14:45: Om vandreture ad inkastier

• Kl. 15-15:45: Snak om jeres drømme

Kom og bliv inspireret

Næste gang: 6. januar kl. 13 - 16

Åben Rejsesøndag foregår i vores rejsesalon på:

Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev

LÆS MERE HER …

EKSEMPLER PÅ REJSER I PERU

Den klassiske Inkasti til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 5.700 kr.
Afrejsedato: Daglig afgang marts - januar

Den klassiske fire dage lange vandretur ad Inkastien er Sydamerikas mest berømte vandrerute. Med god grund. Vandrere, der tager den fysiske udfordring op og når frem til Machu Picchu, oplever udsigter og ruinbyer, der bliver stadig mere spektakulære. I vandrer i jeres egne private gruppe under ledelse af vores erfarne guide. VIGTIGT: På grund af Inkastiens popularitet er det nødvendigt at reservere 6-9 måneder i forvejen.

Machu Picchu, Titicacasøen og Colca
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Hver dag

Det historiske centrum i Lima. Inkaruiner og lokalt liv i Ollantaytambo og Pisac i Den Hellige Dal. Inkaens hellige by Machu Picchu. Den koloniale perle Cusco med inkamure i gaderne. Indkvartering hos vores indianske venner på øen Taquile i Titicacasøen. Terrasser og kondorer i Colcakløften. Santa Catalinaklostret og isjomfruen Juanita i den hvide by Arequipa.

FORTÆL OM DINE REJSEDRØMME

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Skriv om dine ønsker


REJSEMÅL I PERU

Klik på de enkelte områder af Peru, og  kom ind på vores omfattende guide til rejsemål i hele Peru.
Husk, at vi i Rasmussen Travel arrangerer rejser til alle de steder, som vi beskriver i rejsemål.

TURE OG TILLÆG

Ture ved Cusco og Machu Picchu
Individuel rundrejse
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Hver dag året rundt

Dette katalog viser vores vigtigste hel- og halvdagsture i og omkring Cusco og Machu Picchu. Andesbjergenes Sixtinske Kapel, cykeltur til Inkaernes Hellige Dal, inkaernes eksperimentelle terrasser og saltterrasser, luksustog til Arequipa oog ophold hos vores venner i traditionel landsby er alt sammen oplevelser til jer.

Lev lokalt på Taquile
Lev lokalt
Fra 1.490 kr.
Afrejsedato: Hver dag året rundt

På den smukke ø i Titicacasøen lever indianerne stadig efter inkaernes leveregler; “Du må ikke lyve, du må ikke være doven, og du må ikke stjæle”. Her er heller ingen biler. Det lille samfund bygger på gensidig respekt og sammenhold. Befolkningen går stadig i de traditionelle dragter. Ved at bo hos en familie kommer I tæt på en helt unik kultur.

Amazonas forlængelse
Individuel rundrejse
Fra 3.370 kr.
Afrejsedato: Hvar dag fra april til november

Flyv ud i Amazonas i Peru og oplev junglen fra et lodge ved en lille flod, der danner grænse mellem Peru og Bolivia. Tag på vandreture og sejl på en hesteskoformet sø. Dyrelivet er meget uforstyrret, og måske er I heldige at få et glimt af den sky jaguar. Ved Sandovalsøen er en skøn, mere luksuriøs lodge. I kan vælge en af lodgerne eller kombinere dem.

ALTERNATIVER TIL INKASTIEN

Salcantay vandring til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 6.150 kr. i privat gruppe
Afrejsedato: Daglig marts - november

Ruten fra den lille by Mollepata, forbi det store snedækkede bjerg Salcantay og har længe været den mest populære alternative til Inkastien. Højdepunktet er vandringen i næsten 4.600 meters højde forbi den snedækkede tinde Salcantay. For inkaerne var Salcantay helligt og hjemsted for en af  egnens vigtigste “apu’s”, guder. Fra inkabyen Llactapata har I udsyn til Machu Picchu.

Lares vandring til Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Forhør om aktuel pris
Afrejsedato: Daglig marts - november

I bjergene over Den Hellige Dal fører denne storslåede vandrerute gennem højland, hvor traditionelle familier avler lamaer. Undervejs er snedækkede tinder og bjergsøer. I vandrer i jeres egen private gruppe med pakdyr, kok og guide. Turen til Machu Picchu kan indgå eller fravælges. Vandreturen uden Machu Picchu omfatter et pas mere end udgaven uden.

Choquequirao - Machu Picchu
Vandretur / Trekking
Fra 11.680 kr.
Afrejsedato: Dagligt april - november

En storslået vandretur ad Inkastier, hvor I besøger inkabyerne Choquequirao, Llactapata og Machu Picchu. Sammen med vores peruanske partner har vi selv sammenssat denne vandretur, så I får en optimal kombination af storslået terræn, historiske inkabyer, afsondrede stier og udfordringer. I har både kok og engelsktalende guide med. Bagagen bæres på pakdyr. En ridehest er med som sikkerhed.

Vi har to kontorer i Peru

Calle Granholm er vores fastboende medarbejder i Lima. Han står til rådighed som guide og rejseleder. På vores kontor i Cusco arrangerer vi det praktiske.

 

Klik på billedet og læs mere.

POLITIKEN har rejst med os i Peru. Klik på billedet og læs ...

Politikens journalist skrev tre store artikler efter at have deltaget på vores grupperejse Inkarigets Mangfoldigheder.

 

Klik på billedet og læs artiklerne.

Vi har skrevet Turen går til Peru og Bolivia

Hans Erik Rasmussen er forfatter til de første tre udgaver af Turen går til Peru og Bolivia på Politikens Forlag.

 

Klik på billedet og læs mere.

VORES FILM FRA PERU

Machu Picchu - inkaernes hellige by

Machu Picchu blev bygget som en form for helligt ferieparadis til inkakongen Pachacutec i 1400-tallet. De spanske erobrere fandt aldrig Machu Picchu, og inkabyen undgik derfor at blive ødelagt, som det ellers skete for mange andre af inkaernes bygningsværker i Peru.

 

I 1911 opdage den amerikanske historiker og opdagelsesrejsende Hiram Bingham Machu Picchu, efter at lokale bønder havde vist ham til inkabyen. I dag er Machu Picchu på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv og et af ikke bare Perus, men Sydamerikas største attraktioner.

Lev lokalt på Taquile

Hans Erik Rasmussen fortæller fra øen Taquile i Titicacasøen. På den smukke ø i Titicacasøen lever indianerne stadig efter inkaernes leveregler; “Du må ikke lyve, du må ikke være doven, og du må ikke stjæle”. Her er heller ingen biler. Det lille samfund bygger på gensidig respekt og sammenhold. Befolkningen går stadig i de traditionelle dragter. Ved at bo hos en familie kommer du virkelig tæt på en helt unik kultur.

 

I flere af vores rejser indgår et ophold hos en familie på Taquile.

Amazonas på Rio Heath Wildlife Center

Flyv ud i Amazonas i Peru og oplev junglen fra et lodge ved en lille flod, der danner grænse mellem Peru og Bolivia. Tag på vandreture og sejl på en hesteskoformet sø. Dyrelivet er meget uforstyrret, og måske er I heldige at få et glimt af den sky jaguar.

Om Rasmussen Travel

Rasmussen Travel arrangerer oplevelsesrejser i først og fremmest Sydamerika, hvor du som deltager kommer ud i naturen og tæt på lokalbefolkningen.

Medlem af Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2517

SE nr. 16 24 75 02

Kontaktadresse

Førslev Gl. Mølle
Førslev Møllevej 5
4690 Haslev
Tlf. 21 72 44 56
Mail: he@rasmussentravel.dk

© Copyright indhold 2016 af Hans Erik Rasmussen - Rasmussentravel.dk